6 jul 2016, 12:05

Безмислени въпроси 

  Poesía » Otra
255 0 0

 

 

Убежище ли е безкрайността

за мисъл без ограничения?

За нея изковем ли граници –

ще бъде ли за нас спасение?

  

Приемеш ли, че си постигал всичко,

означава ли, че своя край съзря?

Градиш ли всичко чрез жълтици -

в живота си какво не проумя?

 

Можеш ли понякога да светиш,

без нощта в себе си да изгориш?

Задаваш ли безмислени въпроси

или ... е по-удобно да мълчиш?

    

 

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??