28 feb 2008, 21:00

Безмълвно времето погребва... 

  Poesía » De amor
647 0 10


Безмълвно времето погребва
в свят на чувства и лъжи
и цената истинска разбираш
на кал, тухли и пари.

Съдбата следва своя ход,
дарява всекиго заслужено
според свободно ли е дишал
или постъпвал е принудено.

Неусетно умират годините
сред гореща пепел от спомени,
а после обичта заменяме
с думите, привично отронени.

И без да знаеш ти тогава
някой на лунна светлина
рисува твоя облик в думи
сред страшна синя тишина...

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??