7 nov 2019, 16:34

Безпаметно 

  Poesía » De amor, Filosófica, Verso libre, Otra
220 1 1

Разлистваш ме бавно... 

Кубче лед, разтапящо се
в чаша бяло вино 
с дъх на диви цветя... 
Нектар от сладострастие
замъглява сетивата... 
Греховни са телата,
желаещи безпаметно да губят, 
своята представа за реалности. 
Отвъд границите... 
водите на съзнанието... 
дълбоко закодирали желанието... 
Да бъдем себе си, 
макар отхвърлени и неприети!

 

© Екатерина Глухова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??