2 oct 2008, 15:21

Безплатно щастие за никой няма 

  Poesía
654 0 1

Ще падаш от очите ми и ще крещиш,

а аз на литър за стотинка ще те разпродавам,

че нищо не си струвал, нищо не си бил

и много време съм изгубила да се надявам.

Да си мисля, че ти си точно този,

а всъщност да си абсолютно никой

и да те прикривам някак си грижливо чак под ноктите,

да не би случайно да решиш да си отидеш.

Но просто не си бил. Сърцето ти е нямо.

Със мене никога и никак не си бил щастлив.

И сега разбирам - безплатно щастие за никой няма...

Едни си плащат с безразличие, други - със сълзи...

© ТтТтТтТтТ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много силен, чак боли...
    Една рецептичка ти подарявам:
    веднага нокторезачката вземи
    и от ноктите го изчегъртай!

    Прегръщам те за стиха!
Propuestas
: ??:??