31 jul 2013, 20:45

Безпомощна 

  Poesía » De amor
462 0 0

Боря се за глътка въздух.

Затворена съм сякаш в клетка.

Недей ме пита - бягам, бързам.

Сигурно съм жалка гледка...

 

Безпомощна се защитавам,

просната на пода като куче.

Казаха ми да внимавам,

но аз пак не се научих...

 

Той е от тези момчета, които
разбиват сърца на поразия.

Сега и мойто сърце е разбито.

Опитвам се с усмивка да го скрия.

 

Няма ги крилата ми,

останаха ми само белези.

Мъча се да бягам, а краката ми

влача едвам след себе си.

 

Не мож' вече нищо разби.

Всичко що имах изпочупи.

Свободен си да тръгваш, върви!

Работата ти тука приключи.

 

Но още тършуваш, сякаш ме убиваш.

В раните безмилостно ми бъркаш.

Дереш с нокти, сол наливаш...

Боже... Ох... Най-добре да млъкна...

© Диляна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??