24 sept 2019, 23:37

Безпосочно 

  Poesía
885 5 10

 

Тази нощ съм пришила тъгата си
по ръба на клавиши без струни
тишината е толкова истинска
че провира ръце помежду ни -  
да заплита в телата ни сенки 
да напомня защо е студено
да гравира в прозорците залези
в ранно утро с дъха ти платено...
да люлее луната ми с вятъра
пълнолико да кърпи гласа ти
по клавиши без струни тъгата ми
тази нощ безпосочно те търси... 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??