Имаш минало, газещо всичко и...
по ангелски бляскаш във времето.
Ти си този, без който безчислени
не стават руините разнеженост.
И имаш бъдещ покой. На самотник.
Възпрял се да следва илюзии.
Това е бягство от мен... или отклик?
Пристигащ след теб на конвулсии.
Ще съм там. Под лозата на смелите.
И ще бъда в ръка с бяло вино.
Плътта ще червенее над вените.
Светът ще се върти. Безпричинно...
Дали от Изток ще блеснеш, от края
на пътя - в стремеж и усилие,
носещ букет с ароматна тинтява -
и пред мене глава ще издигнеш?
© Цвет Todos los derechos reservados