13 dic 2007, 9:25

Безпътици 

  Poesía
567 0 20

Обезверена, аз търся пътека в гората.

От пустинята едва вчера избягах.

Не му казвай! - и морето ме чака...

© Пепи Оджакова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??