30 ago 2005, 19:36

безразлично 

  Poesía
1028 0 1
            Безразлично                                                                                                                           Безразлично вече ми е всичко;
безразличен вече си ми ти.
Безразлични са мечтите ни лудешки;
сърцата не туптят в едно.

Безразлични са ми твоите очи;
ласките предишни и тези към другите жени.
Безразличен стана ми животът с теб;
от безразличието искам да се скрия
и новия живот аз пак да открия.

Безразлично чувство ме гори към теб и всичките лъжи
Безразлично ;но тъй жестоко ти ме нарани
сега и аз на безразлична ще се правя;
макар да знам,
че безразличният си ти....

...И по пътя свой с безразличие ще те отмина;
да си мислиш;че за мене ти си безразлично жалък.
От тебе вече нещо аз не искам;
безразлични са ти моите молби

Ще проклинам с безразличие твоите очи
и на бога ще се моля безразличен да ми станеш ти.

© Михаела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Някак ми накъртва това повторение... Повторението на безразличен имам предвид.
Propuestas
: ??:??