4 ago 2024, 4:21

Безразсъдно 

  Poesía
113 0 0

     Б Е З Р А З С Ъ Д Н О

 

Да ме извиняват личностите с наднорменото тегло,

но те за мен всичките са материалисти,

това е естествено природно дамго

за тяхната алчност,плод на техните мисли.

 

Как да вярваш на тия,които с уста ти говорят за Бога,

а тялото им казва,че кланят се на Мамона,

тяхната Вяра е просто вероломно домогване

до блага,що им се иска,да ги радват до гроба.

 

Няма нужда да бъдеш аскет,

бъди просто нормален,

с чувство за човешка доблест и чест,

а не с подход двуличен вербален.

 

Ако устата ти говорят това,в което не вярваш,

тялото винаги ще изобличава скритата истина,

което на практика означава,

че лъжата е акостирала на живота ти в пристана.

 

Това дето го рекох за дебелите хора,

не подминава и милата подопечна ми личност,

абсолютно същото и на нея говоря

и решаваме проблема с излишната телесна наличност.

 

Здравословен пост ситуиран

изцяло на базата само на гърмяна вода,

която атакува клетките през гликокалиса-

ти да видиш,кон яде ли боб и бакла.

 

Не го препоръчвам на никого,

болките са непоносими,

рисков тест от ранга на Хъмфри Дейви,

който способен е,да убива.

 

Дали теломерите удължава,

засега няма кой да го каже,

минах през катарзис,осъзнах го,

това за мене много е важно.

 

08.07.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??