24 abr 2011, 20:21

Безсилна 

  Poesía » De amor
710 0 0

Безсилна съм от щастие, от болка.

Безсилна съм и те искам, и не мога.

Безсилна съм от твоя гняв и по твоя чар съм луда.

Безсилна съм далеч от теб, така е и в ръцете ти  - до теб.

Да те обичам, това е моят гнет и от безсилие така ще правя.

Ти ме правиш от безсилие да съм ужасно силна и желана.

Да те търся и от безсилие да крещя, че така не мога и пак съм си сама.

© Фатиме Тибер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??