3 nov 2010, 13:31

Безсмислено 

  Poesía » De amor
781 0 3

Научих се да те обичам...

безупречно, но не и наистина.

Аз мога само да те гледам влюбено

и да заживея щастливо,

макар и в измислица.

Аз не съм жената,

за която си бленувал

и зная, Скъпи,

че няма да бъда.

За теб съм жената,

която се научи да обичаш,

до края, но какво значение има,

щом клетвата ни е била безсмислена.

 

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??