3.11.2010 г., 13:31 ч.

Безсмислено 

  Поезия » Любовна
782 0 3

Научих се да те обичам...

безупречно, но не и наистина.

Аз мога само да те гледам влюбено

и да заживея щастливо,

макар и в измислица.

Аз не съм жената,

за която си бленувал

и зная, Скъпи,

че няма да бъда.

За теб съм жената,

която се научи да обичаш,

до края, но какво значение има,

щом клетвата ни е била безсмислена.

 

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??