17 dic 2010, 12:14

Безсмъртната любов 

  Poesía » De amor
650 0 10

Дори когато изживея

последния си земен ден

и тръгна неохотно с Нея

към свят, за отдих отреден,

 

отказала се бих от Рая,

населен с ангели безброй,

ако със сигурност узная,

че и във Ада ще си  мой.

 

За обич  бих аз  разменила

дори вълшебния КИВОТ -

залог за хубост и за сила,

за вечна младост и живот.

 

Дарени сме с любов красива,

която в мен и в теб гори.

Тя и след нас ще бъде жива,

с безсмъртие ще ни дари.

 

 

© Генка Богданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??