20 may 2014, 9:46

Безсмъртно 

  Poesía
639 0 11

Косите ù - дива наслада,
в която нощуват желания.
Очите ù - бездна към Ада,
погълнала жадни мълчания.
Явява се в дрезгави сънища,
проблясва греховно в мечтания.
Езичници пазят олтара ù,
набожно се кръстят...
коя ли е?
А тя, съживила молитвата
да бъде до края си влюбена,
от птица по-волно политнала,
сред тежки небета изгубена,
по-силна от дребния цвят
събудил живот от скалата,
в сърцето си носи цял свят -
безсмъртният свят на Жената.

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??