30 nov 2012, 22:35

Безсъние 

  Poesía » De amor
498 0 3

След тебе

заспивам, любима,

и сутрин

по-рано се будя.

Като ангел

над теб да ме има.

С целувката

да те събудя...

В очите

ти утро да видя!

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??