Нощта пристигна с влака във града,
а уличният шум заспа дълбоко сам на пейка,
в прозорец слабо свети тишина,
цигарен дим лъчите ù описва.
В борба със скучна самота -
безделие,
убежището топло на страха,
безсънно пуши със усмивка.
© Момчето отАндалусия Todos los derechos reservados