28 sept 2008, 16:39

Безсъние 

  Poesía » De amor
1031 1 5
Не зная накъде да тръгна,
щом със тебе няма да вървя.
Чакам тихо. Ето - мръкна.
Сбогом, обич! Нека не скърбя!

Прошка дай ми, че не те дочаках,
а след туй от мен се отречи
и недей мисли, че аз не плаках...
Слънцето умря и в моите мечти!

© Тони Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??