28.09.2008 г., 16:39 ч.

Безсъние 

  Поезия » Любовна
1014 1 5
Не зная накъде да тръгна,
щом със тебе няма да вървя.
Чакам тихо. Ето - мръкна.
Сбогом, обич! Нека не скърбя!

Прошка дай ми, че не те дочаках,
а след туй от мен се отречи
и недей мисли, че аз не плаках...
Слънцето умря и в моите мечти!

© Тони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??