Sep 28, 2008, 4:39 PM

Безсъние 

  Poetry » Love
1145 1 5
Не зная накъде да тръгна,
щом със тебе няма да вървя.
Чакам тихо. Ето - мръкна.
Сбогом, обич! Нека не скърбя!

Прошка дай ми, че не те дочаках,
а след туй от мен се отречи
и недей мисли, че аз не плаках...
Слънцето умря и в моите мечти!

© Тони All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??