Ние сме безумци
Ти в мечтите ми
Аз в съня ти
Търсим се
И
Случайно се засичаме
Като въртящи се частици
Във пространството
Всеки път в различни светове
Се виждаме
понякога настигам те във миналото
Друг път ти се връщаш в настоящето
За сетен път закръжаваме из бъдещето
А утре тръгваме за никъде
© Илияна Димова Todos los derechos reservados