11.03.2021 г., 8:04 ч.

Безумци 

  Поезия
220 0 0

Ние сме безумци

Ти в мечтите ми

Аз в съня ти 

Търсим се

И

Случайно се засичаме 

Като въртящи се частици 

Във пространството 

 

Всеки път в различни светове 

Се виждаме 

понякога настигам те във миналото

Друг път ти се връщаш в настоящето 

За сетен път закръжаваме из бъдещето 

А утре тръгваме за никъде 

 

 

 

© Илияна Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??