14 nov 2019, 10:06

Безвремие за двама 

  Poesía
259 2 8

Щом акостирам до теб,

осъди на смърт

времето.

Обърни часовника

към хладната стена -

ненужен, да забрави 

монотонната си песен.

Нека стрелките заспят 

една върху друга

и не се събудят

отново никога.

Само така

ще сверим ударите

на сърцата си.

 

© СК Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??