9 may 2009, 12:34

BG Гергьовден 2 

  Poesía » Otra
414 0 2

В кучешкия приют на душите ни

само касапи за агнетата скърбят,

другите от радост удрят в земята калпаци,

ушити от одрана, но неизпрана

ГРЕХОВНОСТ.

© Милко Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??