May 9, 2009, 12:34 PM

BG Гергьовден 2 

  Poetry » Other
425 0 2

В кучешкия приют на душите ни

само касапи за агнетата скърбят,

другите от радост удрят в земята калпаци,

ушити от одрана, но неизпрана

ГРЕХОВНОСТ.

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??