12 abr 2018, 22:11

Би ли? 

  Poesía » Otra
469 7 12

Сини вечери, нежни и скромни.

Бели страници – кой ли ги помни?

Черни букви – страст от страстта,

би ли пръснал сред тях мисълта?

 

Те се страхуват от вечните чувства.

Те се преструват – светът е изкуство.

Лее се фразата. Обещава им песента.

Би ли останал сам с вечността?

 

Тръгват си паузи, думи и клетви.

Би ли прескочил високите летви

на мечтите, които до вчера мечта

щом изгубиш себе си във нощта?

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??