9 abr 2011, 23:19

Биби, върни се! 

  Poesía
512 0 0

 

За колежката Биляна! Оздравявай!

 

Биби, върни се!

Ти озаряваш тъмния ВУЗ

със свойта светлина!

 

Биби, върни се!

Ти умееш само с поглед

да запалиш  моята душа!

А тя е студена...

 

Биби, върни се!

Без теб аудиториите

са толкова празни!

 

Биби, върни се!

Направи отново

моите дни прекрасни!

 

Биби, върни се!

Защото за тебе аз

дълго тъгувах!

 

Биби, върни се!

За тебе моето сърце

бушува!

 

Ден бленува,

нощ умува!

Без тебе в него

хаосът царува!

 

Биби, върни се!

С теб се чувствам млад!

Биби, върни се,

няма ли те, аз съм в ад!

© Сандостен Калций Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??