10 mar 2018, 17:22

Big little lies 

  Poesía
543 1 0

Аз вярвам в теб,
ти вярваш в лъжите си,
това е причината
да се нуждая от малки розови хапчета,
за да функционирам.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??