30 jul 2015, 22:53

Бих искал да е радостта 

  Poesía » Filosófica
249 0 0

 

7/         

 

БИХ ИСКАЛ ДА Е РАДОСТТА

 

Не знам защо тъгата ме преследва,

а бих желал туй да е радостта

и колкото по с възрастта напредвам,

по мил ми става вече  и света.

 

Човек си мисли така за последно.

И  от живота си е  наранен.

Не се е справил с навиците вредни,

живял е простодушно като мен!

 

Понякога аз губя перспектива,

стеснявам времето си в тесен кръг,

когато хоризонта ми се свива,

и аз не виждам правия си път!

 

Тогава с всеки ден съм по-самотен...

На никого не искам да тежа

и вече не се чувствам „ротен”,

съдбата си в ръцете не държа!

  02.10.2014г.Драгойново

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??