7/
БИХ ИСКАЛ ДА Е РАДОСТТА
Не знам защо тъгата ме преследва, а бих желал туй да е радостта и колкото по с възрастта напредвам, по мил ми става вече и света.
Човек си мисли така за последно. И от живота си е наранен. Не се е справил с навиците вредни, живял е простодушно като мен!
Понякога аз губя перспектива, стеснявам времето си в тесен кръг, когато хоризонта ми се свива, и аз не виждам правия си път!
Тогава с всеки ден съм по-самотен... На никого не искам да тежа и вече не се чувствам „ротен”, съдбата си в ръцете не държа! 02.10.2014г.Драгойново |
© Христо Славов All rights reserved.