25 jun 2023, 10:15

Бижу 

  Poesía » De amor
190 0 0

ти си бижу
цъфнал божур
пламък горещ
в твоята пещ
аз изгорях
нашият грях
в стих се роди
с рой от звезди

© Кирил Влахов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??