25.06.2023 г., 10:15 ч.

Бижу 

  Поезия » Любовна
174 0 0

ти си бижу
цъфнал божур
пламък горещ
в твоята пещ
аз изгорях
нашият грях
в стих се роди
с рой от звезди

© Кирил Влахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??