19 sept 2006, 0:07

Бил си Вътре в моето сърце...  

  Poesía
713 0 7
Толкова дълго се чудих от мен къде се скри,
как така по пътя аз те пропилях.
Липсваха ми твоите искренни очи,
и името ти тихичко на глас шептях...

Толкова дълго се опитвах да те намеря,
че чак забравих къде съм аз сега.
Не можах да стигна предела,
който показва къде е границата между обичта...

Толкова време ми отне да се оплаквам,че теб те няма...
А не разбрах колко близко бил си ти.
Вятъра в косите ми,кръвта в старата ми рана...
Толкова си наблизо...бил си пламъка в моите очи...


(Толкова време ми отне да те намеря...
Бил си прекалено близо, че всяка болка си простих...
Никога за миг дори не си ме оставял ти...
Ти си чувството, което вложих днес във този стих...
Бил си  толкова далеч...
Вътре в моето сърце...
)

© Александра Матеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??