Аз морно сложил в пепелта
искрици от любов - тъй снежна,
исках вечно да остане тя
и в цялата ù разноцветност...
изпитах я след теб и вече,
познал те с болка - тъй потребна,
нищо в мене не отрече,
че ме болиш и си лечебна!
Без билката любов, без нея
как бих могъл живот да пия?!
Така безвкусен ще се лее,
живот не е без таз магия...!
© Тони Главоногов Todos los derechos reservados