12 авг. 2011 г., 11:33

Билка на живота 

  Поэзия » Любовная
787 0 2

Аз морно сложил в пепелта

искрици от любов - тъй снежна,

исках вечно да остане тя

и в цялата ù разноцветност...

 

изпитах я след теб и вече,

познал те с болка - тъй потребна,

нищо в мене не отрече,

че ме болиш и си лечебна!

 

Без билката любов, без нея

как бих могъл живот да пия?!

Така безвкусен ще се лее,

живот не е без таз магия...!

 

© Тони Главоногов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??