13 may 2008, 7:38

Биография на един Лъжец 

  Poesía » Filosófica
545 0 1

Никой не може

да каже дали си лошият,

дали те познава

и знае за онзи в теб.

Нелепо е да те

обвиняват за всичко,

без причина

просто защото

винаги ти си на ред.

Няма пътища,

които не са мръсни.

Лъжите им почерниха

всичко в нас.

Няма ангели,

та да ни спасяват

и ще бъдем

лошите пак.

Нелепо е да вярваме

в другите, в думите им...

те са нашите врагове.

Винаги ще казват: "Извинявай"

и винаги наши

жертви ще са те.

 

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??