Никой не може
да каже дали си лошият,
дали те познава
и знае за онзи в теб.
Нелепо е да те
обвиняват за всичко,
без причина
просто защото
винаги ти си на ред.
Няма пътища,
които не са мръсни.
Лъжите им почерниха
всичко в нас.
Няма ангели,
та да ни спасяват
и ще бъдем
лошите пак.
Нелепо е да вярваме
в другите, в думите им...
те са нашите врагове.
Винаги ще казват: "Извинявай"
и винаги наши
жертви ще са те.
© Стеси Все права защищены