Биоритъм
Сънуваш моя сън,
дерзаеш моя ден,
издишваш моя дъх,
живееш в мен!
Копнееш моя зов,
разпалваш моя тлен,
изстрадваш моя път,
държиш ме в плен!
Вкусваш моя хляб,
отпиваш моя сок,
създаваш моя свят,
задаваш моя скок!
Предчувстваш моя срок,
забавяш моя край,
написваш моя стих,
оставам с теб докрай!
© Манипулирам Todos los derechos reservados