23 oct 2004, 12:46

Бисери бели 

  Poesía
839 0 0

Сълзите ми бисери бели

падат бавно в море от надежда...

Оптимист, оптимист си оставам

в тази буря от безнадеждност.

 

© Маргаритка Харизанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??