23.10.2004 г., 12:46 ч.

Бисери бели 

  Поезия
838 0 0

Сълзите ми бисери бели

падат бавно в море от надежда...

Оптимист, оптимист си оставам

в тази буря от безнадеждност.

 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??