27 dic 2020, 18:24

Бисерни перли: VII.Сърце обичливо. VIII.След тебе 

  Poesía » De amor, Odas y poemas, Canción de autor
568 4 6

     VII. Сърце обичливо

 

Бедно ми, бедно, сърце обичливо,

винаги влюбено, щедро си било!

 

Щеше ли, мило, да бъдеш щастливо,

пътя към Нея да беше открило?

 

Ред,: 17 ч., 26 декември 2020

 

                ––––––

 

       VIII. След тебе

 

След тебе преминах по прашните друми,

през звездни галактики, през океани...

И плаках горчиво след твоите думи

дочути от други... За прошка... О, Ханни!

 

17,10 ч., 26 декември 2020

 

Свързани произведения: "Ханни", Канни – 2", "Сърце, сърце"

и "Не съм те докосвал и с цвете дори I – VI".

 

 

© Иванъ Митовъ Todos los derechos reservados

(Разширен вариант)
Не пиех и не пушех, с характер мек и благ,
по Божията воля със тебе встъпих в брак.
Жена си магнетична, пленителна и с чар,
в теб влюбен съм, сърцето поднасям ти във дар! ...
  721  12  22 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти, Скитница! Желая ти здраве и добро настроение- Хубав и ведър слънчев ден!!
    Благодаря, Георги! Желая ти здраве и светлина в душата!
  • Хубаво.
  • Красива лирика! Поздрав и от мен за докосващите, бисерни редове!
  • Благодаря ти, Дарина!
    Благодаря и на тебе, Светулка!
    Желая ви вдъхновени чувства и спокойна вечер!
  • Каква сетивност и силни чувства...поздрав!
  • Колко нежно, любовно, красиво и тъжно
Propuestas
: ??:??