19 abr 2022, 12:05

Бизнесът бавно си отива 

  Poesía » Verso libre, Otra
379 0 0

Времето минава,

а хора няма 

Работата се увеличава

и бизнесът бавно си пропада.

 

Организация не съществува.

Контрол няма.

Но липса на стока има.

Умората нараства,

че човек забравя необходимите проекти,

за да усети работата по-леко.

 

Всички бавно, но сигурно напускат,

защото сам човек отговаря за двама или трима.

Нормално е грешки да допуска.

 

Тъжното е, че никой на интервю не дръзне да отиде.

Да не говорим, че нямат желание и един ден да поработят.

Просто си идват и отиват.

Всичко върви надолу към заплахата бизнесът да се ликвидира.

 

 

© Yoana Stamatova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??