7 ene 2024, 18:54

Благодаря! 

  Poesía » De amor
146 0 0

Благодаря ти за теб,

благодаря ти за мен,

благодаря ти за нас!

 

Благодаря ти, че не ме забрави,

благодаря ти, че не ме остави,

благодаря ти, че не ме измами,

благодаря ти, че не ме ограби!

 

Благодаря за това, че няма нас,

благодаря за това, че си у вас,

благодаря за това, че не ме обичаш

и че някой ден на друга ще се вричаш!

 

Благодаря, че ме уважаваш и

на принципите си не изневеряваш,

благодаря, че си честен и мил,

а не потаен и унил!

 

Благодаря, че си възпитан,

любезен и нелюбопитен,

благодаря, че винаги си търпелив,

забавен и малко мълчалив!

 

Благодаря, че те има,

че няма аз да бъда твоята любима,

благодаря, че ми разби сърцето,

без да искаш то да е проклето!

 

Благодаря, че не сме роднини,

благодаря, че скоро ще съм на години,

благодаря, че не си стар,

мързелив или сухар!

 

Благодаря, че не ме нагруби,

а в графата с приятели подреди!

Благодаря, че очите си отворих и

всички блянове за бъдещето ни съборих!

Благодаря, бъди щастлив,

а аз ще си се радвам на живота див!

© София Сотирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??