14 jul 2010, 16:50

Благодаря! 

  Poesía » Otra
525 0 2

Живея до двама...
около двама сега,
те за мене са живот,
те в душата са до гроб.

Благодарение на двама,
аз видях светлината засмяна,
тя огря ме, очите ми отвори,
поведе ме в безкрайните простори.

Години на тъга,
години на щастие,
години на болка,
години на веселие,
години на поука...

Вие в трудностите ми помагате,
вие очите ми отваряте,
вие спомените ми разбуждате,
вие за мене се лишавате.

Сега аз се боря,
боря се с реалността,
за да не заспя,
погълнат от смъртта.

Благодаря за разбирането,
благодаря за възпитанието,
благодаря, че различен съм сега,
благодаря ви, че с мен ще сте в безкрайността!

© Стефан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??