15 nov 2007, 8:56

Благодаря... на име... 

  Poesía
756 0 7
Благодаря,
за твойта силна вяра,
която вдъхна ми в дните тежки.
Благодаря,
за чувството за мяра,
за топлата десница - нежна и човешка,
която ти подаде ми в късен час.
Аз бях отчаяна, аз бях без глас.
И аз се молех, молех се смутена
да дойде на победата мигът!
И той дойде!
Чрез твоята усмивка,
катo полъх тих и нежен катo милувка,
която топлина разнасяш вред.
Дарявай ми ти слънце и опора.
Дарявай ми надежда и кураж.
Съмнявай се! Но вярвай!
Както аз!

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??