Аз мислих... дълго,
но всичко онова, което искам
в този миг да изразя...
се заключава в думата "благодаря".
Благодаря, задето
с доброта и слънчева усмивка
пред мен открехна своята врата...
Благодаря ти за човечността!...
Благодаря за грижите, търпението и труда!...
Благодаря, че тъй си щедър,
истински и откровен!...
Благодаря ти, че те има...
ден след ден!...
... в живота ми...
... аз чувствам...
ти си част от мен...
© Ася Стоянова Todos los derechos reservados