13.07.2010 г., 15:46 ч.

Благодаря ти... 

  Поезия » Друга
578 2 0

                    

                          Аз мислих... дълго,

                         но всичко онова, което искам

                         в този миг да изразя...

                         се заключава в думата "благодаря".

                                  Благодаря, задето

                                  с доброта и слънчева усмивка

                                  пред мен открехна своята врата...

                                 

                                 Благодаря ти за човечността!...

                                 Благодаря за грижите, търпението и труда!...

                   

                                 Благодаря, че тъй си щедър,

                                 истински и откровен!...

                                Благодаря ти, че  те има...

                                ден след ден!...

                                                ... в живота ми...

                                                            ... аз чувствам...            

                                                                             ти си част от мен...

© Ася Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??