1 ene 2011, 19:20

Благодаря ти! 

  Poesía » Otra
447 0 0

Ти научи ме как да побеждавам
и никога да не се предавам.
Научи ме и да не се смирявам,
докато не получа това, 
което заслужавам.

Ти си с мен в болест,
радост, тъга и мъка. 
На теб дължа
всяка моя сполука.

Без теб ще бъда сляпа, без душа,

затова, бъди така добра,
и остани завинаги
моя пътеводна звезда!

© Александра Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??