12 dic 2007, 10:45

Благодаря ви, майко, татко 

  Poesía
12470 1 17

                                БЛАГОДАРЯ ВИ, МАЙКО, ТАТКО

Дарихте ми с любов живота,
научихте ме с обич да обичам.
На ”лабиринта” вярната посока -
обозначихте, за да го разчитам.

Осигурихте ми звънливо детство -
попивах мъдростта ви във захлас,
предложихте ми свойта честност -
без колебание и капка страх.

Показахте ми в трудни мигове
как със амбиция да се сражавам,
рецепта ми предписахте при сривове -
да бъда горда и да устоявам.

Прощавахте ми грешките с търпение,
забравяхте нанесените рани,
успехите ми срещахте с вълнение,
споделяхме и радости реални.

Достойна ли за вас съм дъщеря -
за грижите и вашата всеотдайност?
Простете мен и моята вина -
прекланям ви се с благодарност!

И знайте, че безкрайно ви обичам -
за мен сте истинско богатство.
Със топло чувство аз изричам:
Благодаря ви, майко, татко!”


МАГИ


 

 

© Магдалена Рашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??