1 ene 2008, 17:38

Благослов 

  Poesía
826 0 13
 

БЛАГОСЛОВ

 

Щастлива да е Новата година!

Любов и здраве да не ви отминат!

Добра и щедра да ви е съдбата;

прекрасно бъдеще да има за децата!

Да носим в себе си искрица доброта

и по-приветлив да е в бъдеще света!

Божията светлина да е над вас

и днес, и утре, и до сетен час!

1. 1. 2008 г.

гр. Русе

© Румен Ченков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??